CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, November 9, 2010

~Kembali~

Assalamualaikum.

Alhamdulillah hari ni saya kembali bekerja setelah bercuti selama 2 hari. Hari jumaat orang lain cuti saya kerja. Hari sabtu pulak saya ke kuala kangsar dengan hubby, kak long raihanah, abang issam, azzuhri, dan afifi (adik ipar). Sepatutnya kami kena berada di kuala kangsar jam 10 pagi sebab ada mesyuarat, tapi Allah izin kereta hubby pulak rosak. Terpaksa la kami bertolak lewat sedikit. Kena pegi bengkel dulu tukar kereta. Tinggal kereta hubby kat bengkel, ambik kereta abang issam. Alhamdulillah akhirnya sampai juga kami kat tempat mesyuarat walaupun lambat.

Sebelum pegi tu kak long dah pesan dekat saya supaya bawak baju lebih sebab kat tempat mesyuarat tu ada sungai. Tapi saya lupa. Tak dapat la mandi. Main celup-celup kaki je. Dapat la jugak merasa air sungai yg sejuk tu, hehe.. Balik tu singgah rumah mak cik ani, semua syahid kecuali kak long n zuhri. Pukul 6 petang baru bertolak balik ipoh...


Kat rumah mak cik ani.
Sebelum tidur @ rehat saya sempat main ngan zuhri dulu.
Tengok tuuu... Dia gigit beg ibu dia~


Kat kedai.
Hubby ajar zuhri main pusing2 botol deodorant, hehe...


Sebelum balik rumah, kami gi makan chicken chop dulu. Kak long teringin. Saya makan sikit sangat, sebab tak lalu. Minum air barli ais jela.. Pastu singgah kat gerai buah pulak. Yang lelaki semua turun gi sembang ngan tauke kedai buah tu. Tinggal saya ngan kak long n zuhri je kat dalam kereta.


Zuhri gelak sebab saya main2 ngan dia..


Nampak gigi 2 batang~


Sukanya anak buah mak ngah ni~~


Ahad hubby ngan abang issam pegi pertandingan memancing. Saya duduk rumah je dengan kak long n zuhri. Sekali sekala ambik cuti nak rehat..hehe~


P/S: Alhamdulillah setakat ni baby F sangat aktif tak kira siang atau malam. Tapi dah mula rasa sakit sikit2 bila dia moving. Semoga anak ummi ni terus sihat dan aktif hingga tiba saat kelahirannya. Mohon doa dari semua ya... :)




1 comment:

AshAnas said...

comelnye zuhri... kerinting ek rambut die...