CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, February 12, 2012

Apa yang korang nampak?


Ce teka...ce teka...
Rasa-rasa korang apa sebenarnya yang dah berlaku?

Huhuhu sadis..memang sadis...
Tu sebenarnya gambar sarung lengan (maksum) Ummi yang telah dibuang Fateh ke dalam bakul sampah dalam pejabat Abah semalam. Ceritanya macam ni...

Masa tu Ummi nak gi solat. Ummi letak maksum tu kat atas kerusi, dekat dengan beg Ummi, sekali dengan stokin. Fateh tinggal ngan Abah kat dalam pejabat. Lepas Ummi solat nak pakai la semula maksum tu. Tengok-tengok, aik? dah takde dah kat atas kerusi. Tinggal stokin je..

Ummi hairan, tapi tau dah mesti kerja Fateh ni. Cuma tak tau dia gi campak kat mana maksum tu. Cari punya cari..tengok-tengok.... Dalam bakul sampah rupanya! Betul-betul bertuah kamu ni Fateh..Auummm! hehehe Ummi tak marah Fateh pun. Tergelak je..Cerdik anak Ummi ni. Boleh beza mana pasangan maksum mana pasangan stokin. Moga-moga bila kamu besar nanti kamu boleh bezakan juga mana perkara yang baik dan mana perkara yang buruk. Ye sayang... Ummi sentiasa berdoa agar kamu membesar menjadi anak yang soleh lagi musleh, dan sentiasa berbuat baik kepada Ummi dan Abah. Moga Allah makbulkan..Amin.


No comments: