CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, February 22, 2011

Dah ada watermark sendiri


Alhamdulillah akhirnya ummi dah ada watermark sendiri.. Hehe bestnya.. Dah lama sebenarnya ummi teringin nak ada watermark sendiri ni, tapi disebabkan tak pandai nak buat, maka ummi tangguh2kan dulu la hajat tu. Semalam Allah izin tergerak hati ummi nak tanya kawan ummi, kak Shira a.k.a AshAnas.. Kak shira kata dia boleh tolong buatkan untuk ummi. Alhamdulillah.. Allah pemudahkan urusan ummi. Takde la ummi kena susah2 fikir nak design camne, hehe..

First time tengok watermark ni tadi terus ummi jatuh hati, tambah2 bila tengok gambar baby boy tu..hehe.. Pandai kak Shira pilih. Actually ummi mula berminat nak tulis blog ni pun lepas dah selalu sangat baca blog AshAnas.. Dan masa ummi mula-mula buat blog ni, blog AshAnas la yg jadi sumber rujukan utama ummi selain blog kak Mawaddah dan kak Irma. Thanks to kak Shira!

1 comment:

AshAnas said...

sama-sama... hehe... cuba la letak kat gambar, tgk jadi camna...