CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, October 27, 2011

Tak sabar nak berjalan



Fateh sekarang tengah giat berlatih berdiri sambil lepaskan tangan (baca: tanpa berpaut). Mula-mula dia akan berpaut kat mana-mana, berdiri, then secara slow2 dia akan lepaskan tangan. Mula2 Ummi terkejut, termenjerit la sikit, hehe.. Tapi lama2 tengok dia dah makin cekap, Ummi support la..

"Wahhh...pandainye Fatehhh.."

"Oooo...hebatnya anak Ummi niiii.."

Fateh pun menyengih la dengan muka penuh kebanggaan...hehehe..

Untuk menggalakkan dia lebih rajin training, bila dia tengah main panjat memanjat Ummi akan cakap kat dia, "Fatehhh...Lepaskan tangan..lepaskan tangan.." (sambil angkat tangan Ummi ke atas). Fateh pun as always, pandang Ummi, sengih2 pastu lepaskan tangan dia sambil buat muka bangga. ^^

Dan hasilnya..sekarang Fateh boleh berdiri dalam tempoh yang agak lama. Berdirinya pun nampak stabil dan tak bergoyang-goyang. Good job Fateh!

Yang ni bukan senyum bangga. Tapi senyum bahagia sebab Ummi pun sama2 duduk kat dalam playpen dia yang tak besar mana tu.. Siap main2 dan bermanja-manjaan lagi buah hati pengarang jantung Ummi ni.

5 comments:

zahra_wardah said...

alahai,rindunye makteh kt fateh...

~EcahAbu~ said...

Fateh pun rindu dekat makteh n hamzah :)

zahra_wardah said...

bile la dapat blk, laparnye masakan de. duk sini x slera la...

ummu said...

salam Aishah
subhanallah, manisnya senyuman Fateh.
comei dia

~EcahAbu~ said...

Ummu: terima kasih ye. Salam ukhuwwah :)