CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, January 8, 2011

Masih Menunggu



Assalamualaikum.

Hurmm due date yg doktor bagi 9 @ 10 januari. Tapi ramai yg menjangkakan anak ummi ni akan keluar awal. Namun sampai hari ni anak ummi ni masih lagi nak duduk dalam tummy ummi dia. Best ke duduk kat dalam tu sayang? hehe...

Dalam 4 5 hari ni dah banyak tanda-tanda yg ummi akan bersalin. Rasa sakit sampai tak boleh nak berjalan, rasa seakan-akan senggugut, perut selalu mengeras. Tapi anak ummi ni tak keluar-keluar jugak. Tak sabar rasanya ummi nak menatap wajah permata hati ummi ni..

Kawan-kawan dan kenalan yg due datenya dekat2 dengan ummi pun semua dah bersalin. Paling awal adik ipar ummi la.. Sebulan awal dari tarikh jangkaan. Itu yg membuatkan ummi tak sabar-sabar nak lahirkan mujahid kecil ummi ni. Tapi takpe, ummi yakin Allah swt lebih mengetahui mana yg terbaik utk ummi dan baby F... Bagi ummi, yg penting Allah permudahkan ummi masa melahirkan nanti, dan anak ummi ni pun lahir dengan selamat dan sihat hendaknya. Ameeennnn....

P/S: Mohon doa dari semua kawan-kawan dan siapa2 sahaja yg mengenali ummi....

1 comment:

murni-suarahati said...

moga Allah permudahkannya..